Chow Kit Baru

Lokasi yang dipilih untuk pasaran borong baru adalah jalan utama Chow Kit yang telah menjadi ujian masa sebagai destinasi borong utama Malaysia.
Lokasi dan reka bentuk produk telah diperiksa secara meluas untuk memenuhi keperluan model O2O dan industri borong.

Kelven Tan

Chow Kit Baru direka oleh pasukan perancangan strategik elit yang diketuai oleh ketua pegawai eksekutif dan pengarah operasi iaitu Kelven Tan.

Kelven Tan mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam bidang IT dan hartanah. Pada tahun 1990-an, beliau adalah Lembaga Pengarah beberapa syarikat IT. Dia kemudian menjadi kapitalis teroka sebelum menjadi pemaju hartanah. Sebagai pengarah pemasaran CPI Land, Tan membuat tanda sebagai pemaju melalui projek Avantas Residences yang memenangi anugerah di Old Klang Road."

Pusat Pakaian Hari-Hari

Pengasas bersama Chow Kit Baru adalah Dato Teoh Kok Cheng. Beliau dan keluarganya terkenal kerana terlibat dalam rangkaian runcit Pusat Pakaian Hari Hari yang popular, yang kini mempunyai lebih daripada 100 cawangan di seluruh negara. Selain daripada peruncitan, Dato Teoh adalah pakar dalam borong kerana beliau bertindak sebagai ejen untuk beberapa jenama pakaian.

Dato Teoh juga mempunyai pengalaman dalam industri hartanah, dengan kepentingan di Apartments Service Sky Riverfront dan Ibis Hotel di Kota Bharu, Kelantan.

Chow Kit Baru akan menyatupadukan kepakaran, pengetahuan dan pengalaman kedua-dua individu utama dalam bidang IT, runcit, borong dan hartanah untuk membantu para pemborong yang mengejar impian mereka dan mencapai kejayaan.